Winterstalling motor

Winterstalling motor doe je bij Van Andel Motorsport!

De winter komt elk jaar weer terug en dat betekent dat je vaak je motor moet klaarmaken voor winterstalling. Als je een motorrijder bent, dan weet je dat het belangrijk is om jouw motor goed te verzorgen. Als je niet regelmatig onderhoud pleegt aan je motor, kan dit leiden tot schade aan het voertuig en dure reparaties met bijkomend gevaar voor jezelf en medeweggebruikers. Een winterstalling voor je motor bij een professionele motorzaak bij jou in de buurt zorgt ervoor dat jouw motor netjes en veilig de winter doorkomt. Zo kun jij wanneer het nieuwe motorseizoen begint direct veilig en vertrouwd met jouw motorfiets op pad.

Waarom is een motor winterstalling belangrijk?

In de winter is aan te raden een motorfiets te stallen in een droge en veilige plek. Het is niet aan te raden om je motor buiten te laten staan in de kou, vorst of slecht geïsoleerde ruimte. Dit kan namelijk schadelijk zijn voor verschillende onderdelen van jouw motorfiets. Laat daarom de winterstalling nu door Van Andel Motorsport verzorgen!

Wanneer je ervoor kiest om tijdens de wintermaanden bij ons de winterstalling voor je motor te verzorgen, hoef je slechts één ding te doen: laat ons weten voor welke motorfiets winterstalling gewenst is en wij regelen de rest! Dit kan telefonisch, via de Whtasapp knop rechtsonder, e-mail of via onze contactpagina op de website. Wij zorgen dan dat er voor jou een plek wordt gereserveerd zodat de motor winterstalling snel en efficiënt verzorgd wordt vanaf en tot een door jouw gekozen moment.

Onderhoudsbeurt motor, servicebeurt, kleine beurt, grote beurt - Noordoostpolder, Emmeloord en Marknesse - Van Andel Motorsport
Motor reparatie en herstel - Emmeloord, Noordoostpolder (Flevoland) - Van Andel Motorsport Marknesse

Wij maken je motor klaar voor de winterstalling

Als de zomer voorbij is betekent dat het tijd is om na te denken over je motor stallen in de winter. Kies je ervoor om bij ons je motor te stallen, dan voeren wij standaard gratis en vrijblijvend een technische check uit op 40 punten, met bijhorend advies. Bij ons kun je ook terecht voor een kleine of grote winterbeurt.

Wanneer je gebruik maakt van onze winterstalling service, zorgen wij dat jouw motorfiets volledig gereinigd, geconditioneerd, opgeladen en met de juiste bandenspanning klaarstaat. Zo kun je na het winterstallen direct zorgeloos rijden. We bieden professionele service aan en hebben oog voor de kwaliteit die je mag verwachten van de best beoordeelde motorzaak van Flevoland.

Wat kost het stallen van een motor bij Van Andel Motorsport?

Voor het stallen van je motorfiets rekenen wij een standaard tarief van €25,- per maand.

Wat doen wij allemaal voor dat bedrag?

Motorfietsen kunnen worden gestald vanaf oktober tot en met april

Nick van Andel - Eigenaar Van Andel Motorsport

Ga je zelf je motor stallen in de winter? Vergeet dan de onderstaande tips niet

Als je ervoor kiest om de winterstalling motor zelf te doen, is het belangrijk om een aantal zaken in acht te nemen zodat er geen onnodige schade ontstaat aan jouw motorfiets.

  1. Was je motorfiets grondig! Vuil trekt vocht aan, vocht zorgt voor roest en corrosie, al helemaal bij stilstand en in de koude wintermaanden.
  2. Bij buiten stallen, zorg voor ventilatie: Zo kan het vocht weg en verminder je de kans op roest en corrosie. Wanneer je een motor hoes gebruikt laat deze dan niet tot op de grond komen maar houdt 30cm vrij onderaan!
  3. Laad de accu op en haal hem uit de motorfiets en bewaar op kamertemperatuur. Om de optimale conditie van de accu te behouden is het verstandig deze op te laden en uit de motorfiets te verwijderen, zo kan er geen stroom verloren gaan en behoudt de accu zijn capaciteit.
  4. Zorg dat de motorfiets afgetankt is. Zo voorkom je roest in de tank, waar benzine zit kan geen roest ontstaan, simpel.
  5. Heb jij een motor met carburateurs? Tap deze af! Zo voorkom je startproblemen wanneer het motorseizoen begint.
  6. Ververs de motorolie. Oude olie bevat verontreiniging en zuren die bij langdurige stilstand op je motorblok kunnen invreten.
  7. Kom bij ons langs of laat je motorfiets ophalen en controleren door onze ervaren monteurs, zo ga jij veilig het komende seizoen in. Veel rijplezier!

Waarom je voor het winterstallen van je motor bij Van Andel Motorsport moet zijn?

Bij Van Andel Motorsport zijn we zeer gepassioneerde motorfanaten. Hierdoor kennen we alles van motoren en kunnen we jou goed helpen met het professioneel stallen jouw motorfiets. Wie kiest voor Van Andel Motorsport, kiest voor de beste service en kwaliteit. Bij ons ben je gegarandeerd van eerlijk advies, passie voor het vak, polderse nuchterheid en extra service.

Wat klanten van ons vinden

Ben je benieuwd wat andere klanten over ons zeggen? Bekijk dan zeker hun recensies en kom te weten waarom zij hebben gekozen voor Van Andel Motorsport!

Henk

5/5

Gisteren bij Nick geweest voor wat controle aan de motorfiets. Alles wat nodig was werd door Guido vakkundig nagekeken en waar nodig hersteld. Grote klasse!!

Alex

5/5

Nick is een no-nonsense en gezellige gastheer in zijn zaak. Hij heet je welkom aan de koffietafel in een hal met goed gesorteerde occasions. Guido zwaait de scepter in de werkplaats die netjes…

Jos

5/5

Een jong motor bedrijf met mooie nieuwe en een aantal occasion motoren. Mijn motor bmw r1100rt was voor het onderhoud en een tik bij of in het motorblok, alles perfect verholpen…

Plan gemakkelijk een afspraak in met onze werkplaats!

Wil je gemakkelijk en snel een afspraak inplannen? Maak dan een serviceafspraak. Liever even bellen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, of kom gewoon langs bij onze werkplaats in Marknesse, vlakbij Emmeloord (Flevoland) en geniet van de beste motor winterstalling, een heerlijk bakkie koffie en de nodige motorpraat.

€50,- korting

op alle onderhoudsbeurten!

Technische check
€99,95
€49,95
Kleine beurt
€249,95
€199,95
Grote beurt
€349,95
€299,95

Alle beurten zijn inclusief wassen, poetsen en gratis ophaalservice tot 20km.

×

 

Ik help je graag verder!

Als je hieronder op mij klikt, kan je gemakkelijk en snel een berichtje sturen via Whatsapp.

×